Om oss på Il Passatore

Vår Tradisjon

Siden 2011 har vi stått til full disposisjon for å tilby det beste av typisk italiensk og piemontesisk mat. Valget spenner fra forretter, til fersk hjemmelaget pasta, til kjøtt, ossobuco, kalveknokke, oster, retter basert på steinsopp, bagna cauda, sjømat. Selv dessertene er hjemmelagde.

Italiensk atmosfære og Gjestfrihet

Vi er klare til å ønske deg velkommen i en unik og hjemmelig, italiensk atmosfære Service er uformell og upåtrengende, i et intimt miljø med utmerket bakgrunnsmusikk og kunst på vegene.Vi ønsker deg velkommen til vår restaurant og ønsker deg «Buon Appetito».

IMG_2132
marco lager pizza deig il passatore larvik
hjemmelaget pasta il passatore larvik

Ferske, hjemmelagde og verifiserte ingredienser

  Våre retter tilberedes kun med eksklusiv bruk av de beste italienske og norske råvarene. Vi fyller vår pantryet med ferske og konserverings frie ingredienser kjøpt fra våre pålitelige italiensk leverandører. Trøffel fra Piemonte, steisopp, italiensk oster, Mozzarella Bufala, Parmesan, Mascarpone, Peccorino, Gorgonzola, Toma, Talleggio, salami, Parma, skinke, Guanciale, ris Arborio, mel, grønnsaker . . Vi elsker fersk, velsmakende mat.

Direkte import fra Italia

Kaffe Mokaor – VERY SPECIAL ESPRESSO. Et produkt tildelt i International taste Institute Brussels. Hos oss kan du kjøpe kaffe på kg.

Lokalitet

Il Passatore Art Restaurant liger i det historiske sentrum i Larvik, hvor du kan nyte retter i full ro og puste inn den rene norske luften. Torget 6, 3256 Larvik

Arrangementsorganisering

Et perfekt sted for parmiddager, fester, vennemåltider og viktige anledninger som bryllup, konfirmasjon, forretningslunsjer og middager, selskap i hjertet av Larvik by. Se selskap meny -link

Buon Appetito!

Hva skjer på Il Passatore

Vi har to ganger i år Opera Konsert med vinnerne av operakonkurransen T.O.S.C.A. i Italia. I samarbeid med Larvikkommune, Thor Heyerdahl Institut, Kommune di Andora.

"Familiedrevet italiensk restaurant, fantastisk og autentisk italiensk mat. Eieren familien er italiensk og er fra Sveits vi likte å snakke italiensk og nyte utmerket vin og mat. Vi hadde carpaccio, bruschetta, cozze, pizza, pasta og affogato og alt var rett og slett fantastisk. Veldig varm og kjent Ambiente. Grazie per tutto e a la prossima. En abraccio."
- Esther Smith​

Anbefalt av

Scroll to Top